Executive Chill Out

Executive Chill Out is een unieke ervaring. Executive Chill Out is kiezen voor vrijheid, inspiratie en ontspanning. Een exclusieve reis, het leven beleven en puur genieten. Een reis op een schitterende catamaran waarin executives ontspannen in een luxe omgeving. Maar er is meer. Executive Chill Out wordt ook ingezet voor het opdoen van inspiratie of binnen een droomomgeving nadenken over business oppurtinities. Brainstormen, werken aan visie. Het kan allemaal. Alleen puur ontspannen en culinair genieten, reflecteren? Ook heel nuttig, doe het samen met Executive Chill Out.

Voor deze bijzondere missie werd Stereo Focus gevraagd vanaf het begin mee te denken over een geschikte propositie. Dat is gelukt, we zijn trots op het eindresultaat. We gaven tevens vorm aan het merk en leverden een fraai logo inclusief tagline op. Vervolgens gingen we aan de slag met een passende website.

De website beschikt over een passende look & feel en werd in HTML 5 gebouwd waarbij voor de optimale beleving gebruik werd gemaakt van het zogenaamde paralax effect. En verder: een full service reclamebureau dus ook bestickering, copywriting, stationery en passende t-shirts werden verzorgd. Een fraaie opdracht!

De website ging vandaag live. Neem vooral een kijkje op www.executivechillout.nl

Comments

comments

css gallery