De kracht van HTML5 en CSS3

HTML5, de nieuwste revisie van HTML, de belangrijkste opmaaktaal op internet, gebruikt in combinatie met CSS3 brengt Webdesigners, Developers, Klanten en gebruikers nieuwe mogelijkheden en ervaringen.

Om het geheugen op te frissen; HTML bepaalt en beschrijft de content voor een website en CSS zorgt voor de aankleding en de visuele aspecten. Sinds enkele jaren is het mogelijk om de nieuwste revisie van HTML5 i.c.m. CSS3 actief in te zetten voor een (groeiend) aantal browsers en devices. Mobile devices incluis.

Dit maakt het leven van ons Webdesigners/Webdevelopers eenvoudiger en biedt krachtige, nieuwe tools bij het bouwen, nieuwe invalshoeken bij het ontwerpen, geeft klanten nieuwe instrumenten in handen om te innoveren en biedt gebruikers een geheel nieuwe ervaring/beleving van het internet. Ook al is HTML5 en CSS3 work in progress, Stereo Focus wil haar creativiteit de vrije loop geven. Door het omarmen van nieuwe techniek lopen we graag voor de stroom uit. Daarom passen wij ze zoveel mogelijk toe (waar het kan) omdat onze websites er zo lekker van gaan….

Kijkt u zelf maar! Hieronder een verzameling mooie voorbeelden, enjoy!


Vlog.it


Agent 8ball


Bounty Bev


My own bike


XC Travels


Nike Better World


Deux Huit Huit


VML

Comments

comments

css gallery