Juffrouw Jannie

Branddesign, corporate identity en webpresence.

 

Juffrouw Jannie

Juffrouw Jannie is de ideale personal assistant die op afstand voor u werkt. Een personal assistant die met u meedenkt en u nuttig werk uit handen neemt. Kunt u zich concentreren op uw primaire taken. Een Juffrouw Jannie is inzetbaar voor verschillende werkzaamheden. Van het uitwerken van notulen, telefonische ondersteuning of het bijhouden van de administratie tot social media ondersteuning en het bijhouden van uw website. Juffrouw Jannie biedt ondersteuning bij behoefte, assistentie op maat.

Logodesign en huisstijl

Voor de organisatie en haar Jannies ontwikkelde Stereo Focus een passend logo om dit vervolgens verder uit te werken naar een passende huisstijl en verschillende stationery elementen. Het beeldmerk draagt naast een strakke moderne uitstraling een duidelijke symboliek met zich mee. Tweemaal de letter 'J' die tevens de verbinding tussen twee personen symboliseert.

Webdesign & development

Naast stationery en huisstijl elementen werd aansluitend een website vormgegeven en technisch gerealiseerd. Een beta versie staat inmiddels live. Naast concrete uitleg over de dienstverlening en een attractieve kennismaking met de werkzaamheden in de header zijn uiteraard de nodige call to actions verwerkt.

css gallery