VanWanten

Bijzondere dienstverlening op Katendrecht.

 

VanWanten

VanWanten levert tal van diensten aan particulieren en organisaties in en om Katendrecht en brengt mensen met elkaar in contact. Een enthousiaste groep Rotterdammers die de handen uit de mouwen steekt en zich met plezier inzet voor de wijk en haar bewoners. Of het nu gaat om huishoudelijk werk, administratieve werkzaamheden of het bijhouden van de tuin; VanWanten maakt er werk van en bespaart tijd!

Haar medewerkers zijn afkomstig uit de directe omgeving. VanWanten levert naast een uitstekende dienstverlening een bijdrage aan de wijkontwikkeling en de werkgelegenheid in Rotterdam Zuid.

Merknaam, logo en stationery

Stereo Focus ontwikkelde een passende merknaam. VanWanten weet van wanten. Duidelijk, concreet en passend bij de dienstverlening. Net als het ontwikkelde logo; een diversiteit aan werkzaamheden onder één dak. Logo en tagline werden vervolgens gebruikt voor het verder implementeren vn de huisstijl. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, stickers etc: we gaven VanWanten een identiteit.

Een passende website

Coprporate identity en webdesign kwamen vervolgens samen in een krachtige website. Mooie vloeiende overgangen door de kracht van Javascript zorgen voor beleving. Een weblog werd toegevoegd en social media ingeintegreerd in de vorm van een like button. VanWanten online bezoeken: www.vanwanten.nu

]

css gallery